Winkelmandje (0)

Wij stellen u graag onze businesspartners voor:

 

ArubaSani dumpremmersbouwchemieDesto

 

Desto

Garmin S4 GPS Watch

Garmin S4 GPS Watch

Garmin S4 GPS Watch

De Garmin Approach S4 is een geweldig horloge met een hoge resolutie touch screen dat ook met felle zon goed af te lezen is.

* Verplichte velden

Excl. BTW € 210,74 Incl. BTW € 255,00

Garmin S4 GPS Watch Beschrijving

Garmin Approach S4 GPS Horloge

De Garmin Approach S4 is een geweldig horloge met een hoge resolutie touch screen dat ook met felle zon goed af te lezen is. De batterij wordt opgeladen door een lithium batterij die maar liefst tien uur meegaat, dus 36 holes op een dag mag geen probleem zijn. Op de S4 vind je meer dan 30.000 golfbanen en je ontvangt levenslang gratis updates. De S4 kan ook gekoppeld worden aan je Apple Smartphone, zodat je draadloos berichten kunt ontvangen. De S4 geeft de afstand aan tot het begin, het midden en de achterkant van de green aan. Verder geeft hij Lay-Up en afslaginformatie aan. Dit horloge kan ook gebruikt worden als 'gewoon' horloge dankzij het mooie design.
De Greenview button heeft een aparte knop die toegnag geeft tot de echte vorm en layout van de vlag en de pinpositie kan zelfs aangepast worden naar de positie van de dag.
Ook als je een handschoen draagt werkt dit mooie horloge gewoon.

golfpartners.nl

Over golfpartners.nl

Golfpartners.nl is al meer dan 20 jaar een van de grootste leverancier van golfballen in Nederland. We mogen veel grote bedrijven tot onze klanten rekenen voor nieuwe (bedrukte) golfballen. Dat komt omdat wij foutloos en snel uw logo op de golfballen bedrukken.  
meer over ons

Betaal methode